Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice
Koprivnica, Bjelovar, Daruvar | 16. 5. 2017.

HDZ-ovi kandidati nude konkretna rješenja za razvoj gospodarstva

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković danas je posjetio Bjelovar, Daruvar i Koprivnicu, gdje je dao snažnu potporu HDZ-ovim kandidatima za župane i gradonačelnike

Plenković je u Bjelovaru, na druženju s građanima, dao snažnu potporu kandidatima koalicije HDZ-HSS-HSLS – za gradonačelnika Anti Topaloviću i za bjelovarsko-bilogorskog župana Miri Totgergeliju.

"Naši kandidati predstavljaju novu generaciju političara iako su se već dokazali dosadašnjim angažmanom u gradu, županiji i Saboru. Prometna povezanost jedna je od glavnih tema koju promoviramo u svojoj kampanji, kao i razvoj poljoprivrede, industrije i gospodarstva. I Miro Totgergeli i Ante Topalović kandidati nude kvalitetna i konkretna rješenja za probleme koji muče ovaj kraj", kazao je Plenković, dodavši da očekuje izvrsne rezultate.

Prilikom boravka u Daruvaru i, također, druženju s građanima, Plenković je dao snažnu potporu kandidatu za gradonačelnika Damiru Lneničeku, inače pripadniku češke nacionalne manjine i predsjedniku Gradskog odbora HDZ-a.

U Koprivnici je pak predsjednik Plenković sudjelovao na velikome predizbornom skupu. U govoru je istaknuo da će naši kandidati svojim programima pridonijeti gospodarskom, socijalnom i poljoprivrednom razvoju cijelog kraja.

"Zadovoljstvo mi je u Koprivnici podržati sve naše kandidate, prije svega aktualnog župana Darka Korena, dožupana Darka Sobotu, Branka Hrga kao gradonačelnika Križevaca, Hrvoja Paraga u Gradu Đurđevcu te Krešimira Papca - sjajnog kandidata za gradonačelnika Koprivnice", istaknuo je Plenković, osvrnuvši se i na rezultate rada Vlade u pola godine mandata te ključne projekte za Koprivničko-križevačku županiju, koje će buduća gradska i županijska vlast realizirati u sinergiji i partnerstvu s Vladom.

Teme